Oldal

Szerkesztő: izziee.
Téma: Gal Gadot
Nyitás: 2017. augusztus 17.
Kinézet: Jess
Twitter: x
Facebook: x
Instagram: x
Tumblr: x
E-mail: ggadotnet@gmail.com

“Mérföldkövek” az oldal történetében:

2017. október 23. – G-Portál ‘Szerkesztő ajánlata’
2017. október 23. – Portállista ‘Sztárok, bulvár’ kategóriában 10. helyezet
2017. október 29 – 3000-es összlátogatottság
2017. november 5 – Az oldal a Flauntra költözik
2017. december 20 – 8000-es összlátogatottság november 5 óta
2017. december 29 – Új domain: g-gadot.net

CSEREFELTÉTELEK

Mondani való: Az oldal nem áll kapcsolatban Gal Gadottal, sem menedzsmentjével, sem családjával. Az oldal minden szöveges anyaga sáját írás és/vagy gyűjtés, ezért minden engedély nélküli másolása tilos.

Miért pont Gal Gadot?
Gal szerintem az egyik, hanem a legjobb színésznő. A személyisége elragadó, órákat tudnék írni róla. A Fast-filmekben láttam először, de még nem figyeltem fel rá. De amikor a DC-filmekben láthattam, hihetetlenül megimádtam, további filmjeit néztem meg és nagyon szerettem az összeset. Most pedig eléggé aktív, vannak új szerepei és megjelenései, hírek róla.

Eddigi kinézetek:

#1: ??

#2: ??

#3: Ez a kinézet a költözés előttig, vagyis november elejéig volt fenn, több, szeptember elejétől. Mivel nem törlöm le az oldalt, így egészben meg lehet nézni, itt: http://gal-gadot-hungary.gportal.hu

#4: A negyedik design a Flauntra költözéskor (november 05.) került fel és egészen november 17-ig volt fent. Élő: http://galgadot.flaunt.nu/wp-admin/customize.php?theme=charli-cherry-universe&return=%2Fwp-admin%2Fthemes.php

#5: Az odal előző kinézete, amit katie-nek köszönhetek. November 27-én került fel és április 26-ig volt fent.
#6: Az oldal jelenlegi kinézete, melyet Jess készített el nekem. Április 24-én/26-án került fel és egy darabig fent is lesz.